divendres, 27 de maig del 2016

Quarta setmana

Setmana del 25 al 1

Dilluns 25/04/16
Es la festa de la Liberazione , no es fa feina.

Dimarts 26/04/16
Avui m’han canviat d’oficial perquè amb n’Alessandro haviem d’anar a una caserma militar a la que casi mai m’han deixat entrar. Hem anat a una tenda d’electricitat per comprar el material per muntar el quadre elèctric d’una instal·lació de dos aires acondicionats per una vivienda particular, després hem anat a un bloc de pisos per obrir la porta de la sala de calderes a un home que havia de venir a pendre dades de la instal·lació, hem anat a un altre bloc de pisos per obrir la porta a un fontaner.
Hem anat a un edifici al que hi havia un aire acondicionat que li faltava gas i s’havia de moure una maquina exterior i fer la línea de tubs i l’alimentació, també s’ha de fer nou el quadre electric. Hem carregat de gas i hem mogut la unitat exterior al nou emplaçament.

Hem anat a dinar.

Hem anat a un hotel a encendre la calefacció

Dimecres 27/04/16
He tornat a anar amb n’Alessandro i hem hagut de anar a un puestu per cosa personal seua, després hem anat a ajudar a un company que es diu Lorenzo a arreglar una de les VRV que hi ha a la universitat, s’ha hagut de soldar un poro i carregar el refrigerant que s’havia perdut, després  hem anat a cercar una bomba circuladora que havien portat a bobinar.

Hem anat a dinar.

Hem anat a instal·lar la bomba a un bloc de pisos i hem anat al taller dels autobusos a arreglar un urinari electrònic que tenien. El problema es que porta un sensor de proximitat i quant la persona s’allunya tira l’aigua sensa la necessitat de que ningú toqui res.

Dijous 28/04/16
Vam anar a comprar material a un magatzem i el matí el vam fer a una casa particular on estaven renovant es dos banys, vam fer regates i passant tub corrugat per dins per llevar feina a l’electricista que era a un altre obra i no podia venir.

Hem anat a dinar.

Vam anar a fer net una caldera i a posar-la en marxa perque es duenyus del bloc de pisos tenen fred.

Divendres 29/04/16
Hem fet tot el dia fent net calderes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada